BioMagic Haarverf Crème, de beste en verzorgende haarkleuring zonder schadelijke stoffen - Bio Hair Care

Natuurlijke en Biologische Haarverf, de beste en verzorgende haarkleuring die lief is voor jouw haar

Zoals je vast al gezien hebt, verkopen wij met trots het merk BioMagic Haarverf.

Deze haarverf wordt zonder ammoniak, PPD en Resorcinol geproduceerd, en is verrijkt met biologische en natuurlijke ingrediënten. En dit feit spreekt zeer aan! 

 

Zeer goede reviews

BioMagic is nog niet echt bekend in Nederland maar daar gaat wat ons betreft snel verandering in komen! Het wordt verkocht in andere Europese landen om ons heen en ver daarbuiten. Dit merk staat zeer goed aangeschreven met goede reviews.

BioMagic komt uit Istanbul met ook een vestiging in Italië, en wordt gefabriceerd door Alliance Kozmetik, dat een van de toonaangevende bedrijven in Turkije is wat betreft de productie van biologische haarkleurmiddelen en diverse haarverzorgingsproducten. 

 

Hoogste kwaliteit biologische haarverf

Alliance Kozmetik maakt gebruik van de nieuwste en modernste technologie. De belangrijkste factor dat Alliance Kozmetik onderscheidt van de andere bedrijven is de innovatie, alle nieuwe producten zijn gebaseerd op verbetering. Sinds de oprichting in 1976 is kwaliteit het onveranderlijke kenmerk van de producten die ze produceren.

 

Biologische gecertificeerde grondstoffen 

Hieronder zie je een overzicht van de toegevoegde biologische gecertificeerde grondstoffen en formules aan de BioMagic Haarverf Crème.

Dit product is trouwens geverifieerd door de Belgische Farmaceutische Vereniging (APB) CNK-nummer: 4626115  (www.apb.be)

 

Keratine-toegevoegde formule

Keratine komt van nature voor in onze huid, nagels en haar. Keratine zit aan de oppervlakte van de haarstructuur en maakt het sterk en gezond, het geeft elasticiteit en structuur. Naarmate de tijd verstrijkt, wordt keratine zwakker in de haarstructuur en kan het haar kroezig en breekbaar worden.

Wanneer de met keratine toegevoegde BioMagic Haarverfcrème op het haar wordt aangebracht, herstelt de keratine de algemene structuur en geeft het haar volume.

Naast het zijdezacht, helder en glad maken van het haar, versterkt de met keratine toegevoegde BioMagic Haarverfcrème het haar tegen zonlicht, wind of extreme hitteveranderingen en chemicaliën van buitenaf zoals UVA.

Arganolie-toegevoegde formule

Arganolie is een zeer populaire olie dat veel gebruikt wordt in de gezondheids- en cosmetica sector.

Arganolie is van nature rijk aan vitamine A, vitamine E, vitamine F, vetzuren, linolzuur, Omega 3 en Omega 6. Vetzuren helpen de haarschacht en beschadigd haar te herstellen, vitamine E en antioxidanten versterken de natuurlijke haargroei en algemene gezondheid van de haarstructuur.

De BioMagic haarverfcrème met toegevoegde arganolie verzacht droge, beschadigde en kwetsbare haren snel door het vocht in het haar en de hoofdhuid vast te houden. Dit is erg fijn vooral voor haren die door andere haarkleuringen beschadigd, droog en broos zijn geworden.

 Anti-age Micro-emulsiesysteem

Net als onze huid, lijden ook onze haren aan tekenen van veroudering als gevolg van omgevingsfactoren zoals gebruik van chemische producten, zonlicht en stress.

Met het Anti-age micro-emulsiesysteem wordt de start van de oxidatieperiode van de bereide kleurstof (verf+oxidant) vertraagd en wordt er zo voor gezorgd dat de pigmenten pas actief worden in de haarstructuur. Het Anti-age Micro-emulsiesysteem brengt daardoor meer pigmenten naar de haarcortex. De pigmenten groeien dus niet in de kleur mengflacon maar direct in het haar. Daardoor worden de pigmenten beter geabsorbeerd, worden precies de gewenste tinten bereikt en wordt een langere duurzaamheid bereikt aan het einde van de applicatie.

Formule met Heliogenol

Heliogenol is een actief ingrediënt dat uit planten wordt gewonnen.

Deze formule van actieve ingrediënten en plantenextracten met Heliogenol vermindert kleurverlies, beschermt de haarstructuur en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Heliogenol regenereert de haarstructuur, beschermt het haar en maakt het direct glanzend.

36 natuurlijke kleuren

Er is keuze uit bijna veertig natuurlijke kleuren en er is nu ook een aparte lijn met zeven demi- permanente trendy kleuren. Deze kan je zelf personaliseren door de kleur lichter te maken door middel van de bijgesloten tweede tube. Deze kleur blijft 6 tot 10 wasbeurten zitten. Er is altijd een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing bijgesloten of beschikbaar.

Kortom, gebruik van BioMagic Haarverfcrème zal je haar niet alleen een mooie glanzende kleur geven maar ook verzorgen!

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.